Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

Jornada de portes obertes a la nova Caldera de Biomassa d'Alcover

L'Ajuntament d'Alcover i la Diputació de Tarragona han organitzat,  dissabte 19 de desembre al matí, una jornada de portes obertes a la nova Caldera de Biomassa d'Alcover.

Aquelles persones interessades a conèixer in situ aquest projecte mediambiental i d'economia circular, han d'inscriure's prèviament a través del següent formulari per assistir a la visita guiada per les instal·lacions.

La visita es durà a terme al llarg del matí, entre les 11:30h i les 13:30h, en diferents torns cada 15 minuts, com a mesura preventiva de la Covid-19 per evitar aglomeracions. El punt de trobada serà la porta d'accés al pavelló Municipal pel camí del Molí.

La Central de biomassa d'Alcover és un projecte que dóna servei a la Piscina, el pavelló municipal, la pista coberta de les escoles i els dos edificis de l'escola Mare de Déu del Remei i el combustible utilitzat és l'estella forestal. Els principals beneficis d'aquest projecte són la de reduir les emissions de CO₂, l'estalvi econòmic al municipi i la revalorització dels productes que resulten de la gestió forestal sostenible.  

 
Inscripcions
11:30 h 11:45 h 12:00 h
12:15 h 12:30 h 12:45 h
13:00 h 13:15 h 13:30 h

 


Noticies Relacionades:

 

AddThis Social Bookmark Button