Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

La trajectòria de la Cia. Farrés Brothers arriba aquest diumenge al Convent de les Arts amb l'espectacle Orbital

En el marc dels actes de Nadal i Reis 2020-2021 a Alcover, la companyia Farrés Brothers arriba amb el teatre de titelles Orbital. Aquest espectacle tindrà lloc diumenge 13 de desembre a les 18h, i és recomanat a partir de 6 anys.

Arriba al Convent de les Arts una de les companyies de teatre de titelles per a tots els els públics referent a nivell nacional que, des dels seus inicis el 2002, ha innovat en el llenguatge escènic pel que fa a espectacles familiars. 

El novembre de 2019 va realitzar una residència de creació d'una setmana de durada per tal de treballar el moviment escènic de l'espectacle que ens presenten aquest cap de setmana.

La Mariona, el Yuri i el Nil juguen a marcians. L’univers forma part del seu joc, tal i com tots formem part de l’univers. Un dia les seves òrbites es bifurquen i es perden la pista. I passen els anys.

Ara són adults. La Mariona és a punt de fer realitat el somni dels tres: viatjar de veritat cap a l’espai. Ella no vol marxar sense acomiadar-se. Ells volen acomiadar-se abans no marxi. Es retrobin o no, la memòria es desperta, els jocs tornen i els astres tornen a fer constel·lacions impossibles.

ORBITAL gira al voltant d’una abraçada pendent. I del llarg viatge de tres amics per fer-la real.

Les entrades s'han d'adquirir de manera anticipada a www.conventarts.cat o a Ca Cosme (Preu:general - 5€ / Carnet CA - 3€).


Noticies Relacionades:

 

AddThis Social Bookmark Button