Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

El tió i els Reis d'Orient, protagonistes de les festes nadalenques, juntament amb una vintena de propostes

Destaca el Concert de Nadal amb la Jove Orquestra Intercomarcal i l'actuació de la Pepa Plana. La programació clourà amb un doble concert de la Maria del Mar Bonet que inicia la seva gira a Alcover

Alcover viurà la màgia de les Festes de Nadal i Reis amb una vintena de propostes dirigides a tots els públics que tindran lloc entre el 5 de desembre de 2020 i el 17 de gener de 2021. Tots els actes comptaran amb les mesures de seguretat i higiene pròpies de la situació actual: cita prèvia, aforament limitat, presa de temperatura, ús de mascareta i distància de seguretat.

Informació sobre les entrades:

És imprescindible adquirir les entrades/invitacions de manera anticipada

Es recorda que NO es vendran entrades a Taquilla

Les entrades dels espectacles es posaran a la venda a partir d'aquest dimecres 2 de desembre a les 10h. A excepció del Concert de Nadal amb la JOIC que es vendran a la Casa de Cultura Ca Cosme fins el 4 de desembre; i a partir de dissabte 5 de desembre a les 10 del matí, s'habilitarà la venda online.

Entrades de la programació del 1r semestre per Pepa Plana i Maria del Mar Bonet

A causa de la nova distribució de butaques derivada de les restriccions d’aforament,és necessari que aquells usuaris que van comprar les entrades a Ca Cosme per als espectacles de la Cia Pepa Plana i Maria del Mar Bonet, ajornats a causa de la pandèmia, passin pel mateix punt a recollir les noves entrades, assignades pel sistema tenint en compte l’ordre de compra i la sol·licitud de localitats inicial.

Descarrega't el programa Venda d'entrades on-line 
Inscripcions per fer cagar el tió (26 de desembre) (PLACES EXHAURIDES)
Inscripcions Museu Ocult (PLACES EXHAURIDES)

Noticies Relacionades:

 

AddThis Social Bookmark Button