30juliol2021

Ajuntament Alcover

Alcover s'adhereix al Gran Recapte d'Aliments, aquest any més necessari que mai

Alcover se suma a la 12a edició del Gran Recapte d'Aliments, la iniciativa solidària que tindrà lloc del 16 al 21 de novembre de 2020. Com a novetat, enguany, tenint en compte la situació de la Covid 19, els donatius es faran directament a la caixa dels establiments adherits, en efectiu o en targeta, i es destinaran a la compra d'aliments de primera necessitat i frescos.

Els comerços i grans superfícies del poble que prendran part són la Botiga del poble, l'Agrobotiga, Fruites i verdures Bosch,  Fruites del Carme, Cal Cortiella, Spar, Dia i Guissona. La iniciativa compta amb la col•laboració de la regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament d'Alcover.

Amb la pandèmia de la COVID19 els Bancs dels Aliments han vist augmentar un 40% la demanda. L'escenari post pandèmia sembla indicar que l'emergència social, derivada de l'emergència sanitària i l'alentiment de l'activitat econòmica, comportarà que moltes persones tinguin dificultats per a cobrir les necessitats bàsiques.

Fins a mitjans de desembre, es poden continuar fent les donacions als establiments adherits a la campanya com també a través del web del www.granrecapteonline.com.

 

 

 


Noticies Relacionades:

 

AddThis Social Bookmark Button