Ajuntament Alcover

El Poble > Festes

Festa Major Alcover 2020

 

ÚLTIMA HORA: L’Ajuntament d’Alcover suspèn la majoria d’actes de la Festa Major

L’Ajuntament d’Alcover lamenta informar de la suspensió de tots els actes presencials de la Festa Major 2020. Aquesta decisió s’ha pres un cop rebuda la instrucció del Govern de la Generalitat publicada al PROCICAT (Pla territorial de protecció civil de Catalunya) que en el seu punt número 13 diu que “queda suspesa la celebració presencial de congressos, convencions, fires comercials i festes majors”.

L’Ajuntament manifesta el seu reconeixement a totes les entitats alcoverenques pel treball de preparació que han dut a terme en els últims mesos, feina que en aquesta ocasió no podran lluir. És per això pel que, d’acord amb el Ball de Diables Bruixots d’Alcover i amb la companyia de teatre La Resclosa, demà divendres s’emetrà on line el pregó de Festa Major i la lectura de versots; i el dissabte, també en format digital, la representació de “Dames i Vells”. Aquests actes es complementaran amb una exposició a diversos indrets del poble en la que, tot passejant, podrem rememorar imatgesde com els nostres avantpassats celebraven aquestes festes.

El preu de les entrades del concert de la SUU i de “Dames i Vells” es retornarà i en breu s’informarà del procediment a seguir.

La decisió de suspendre els actes presencials ha estat difícil però, a la vegada, presa amb la responsabilitat que cal tenir en els moments actuals per seguir lluitant contra la pandèmia.

L’Ajuntament expressa la seva voluntat de recuperar part de la programació quan la situació ho permeti.


  

Videos en directe
  • Videos en directe: Pregó i Lectura de Versots

  • Videos en directe: Dames i Vells 2020

Divendres 16 d'octubre de 2020 a les 20:00h

AddThis Social Bookmark Button

Dissabte 17 d'octubre de 2020 a les 21:00 h

AddThis Social Bookmark Button


 

Programa Original:


Segueix-nos  @alcover_vila

AddThis Social Bookmark Button