Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

Tornen els dissabte de cinema al Convent de les Arts amb el Cicle Gaudí de Cinema Català i la projecció de Madre

El Convent de les Arts d'Alcover acollirà aquest dissabte 26 de setembre a les 19h la projecció del film Madre. La cita amb el Cicle Gaudí i les pel·lícules amb producció catalana torna a les tardes de dissabte.

L’Elena rep una trucada de l’Iván, el seu fill de sis anys, que li diu que està perdut en una platja de França i que no troba al seu pare. Aquestes paraules desesperades del seu fill van ser l'últim que va saber d'ell...

Deu anys més tard, l’Elena viu en la mateixa platja on va desaparèixer el seu fill, treballa com a encarregada en un restaurant i sembla que està començant a sortir d’aquest fosc túnel en què ha estat ancorada durant tant de temps.

La seva vida dona un gir quan coneix per casualitat a Jean, un adolescent francès que li recorda al seu fill. Entre ells sorgeix una forta connexió que acabarà sembrant el caos i la desconfiança al seu voltant.

Aquest thriller estrenat el novembre de 2019, sota la direcció de Rodrigo Sorogoyen, compta amb la interpretació de Marta Nieto, Jules Porier i Àlex Brendemühl.
Les entrades s'han d'adquirir de manera anticipada a www.conventarts.cat o a la taquilla de la Casa de Cultura Ca Cosme d’Alcover. La taquilla del Convent de les Arts romandrà tancada. El preu és 4,5€ General i 3€ amb el Carnet CA i altres descomptes.

Es recorda que és obligatori l'ús de mascareta i seguir en tot moment les mesures de seguretat i higiene per evitar contagis de la Covid19.
Per a més informació www.ciclegaudi.cat i www.conventarts.cat.


Noticies Relacionades:

 

AddThis Social Bookmark Button