31juliol2021

Ajuntament Alcover

Arriba una nova edició del Let's clean up!, la jornada de recollida de residus a la Vall del riu Glorieta

La Regidoria de medi ambient de l'Ajuntament d'Alcover, amb la col·laboració de l'associació ecologista CEN, els Bombers Voluntaris d'Alcover i els ADF han organitzat, el proper diumenge 20 de setembre, una nova edició de la  jornada de neteja a la Vall del riu Glorieta per tal de millorar el seu estat de conservació.

L'objectiu d'aquesta jornada és netejar la Vall del riu Glorieta de llaunes, papers i altres deixalles que la gent incívica ha llençat i, al mateix temps, descobrir, apropar i sensibilitzar els participants del valuós patrimoni natural i cultural d'aquest indret.

Aquesta actuació s'emmarca dins la setmana europea de la prevenció de residus o de la campanya let's clean up Europe, una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc...

L'activitat és gratuïta i apte per a totes les edats. Els participants s'han d'inscriure al formulari que trobareu a continuació.

La trobada serà a les 9:30h a l'Aparcament del Mas de Forès i a les 13h aprox. finalitzarà l'activitat.

A tenir en compte:

  • Es vetllarà per l'estricte compliment de les normes de seguretat per prevenir el COVID-19.
  • És obligatori l'ús de mascareta pels majors de 6 anys i cal mantenir la distància amb altres persones que no siguin del mateix grup familiar.
  • Cal portar roba i calçat còmode per caminar, aigua i es recomana esmorzar i protecció solar.
  • Qui en tingui, pot portar guants de jardineria. En donarem a qui no en porti.

 


Noticies Relacionades:

 

AddThis Social Bookmark Button