21setembre2021

Ajuntament Alcover

El Convent de les Arts d'Alcover obre portes de cara l'estiu amb espectacles Km.0 del territori

Cultura Alcover presenta una programació d'estiu, fent cas al trinomi mascareta, distància social i les mans netes, centrada en concerts acústics d'artistes del territori, projeccions de cinema i una presentació literària. L’oferta cultural, que es celebrarà del 20 de juny al 27 d'agost, es farà al Convent de les Arts, a excepció de la presentació del llibre Les Benaurances de Joan Cavallé que tindrà lloc a la Casa de Cultura Ca Cosme.

Els actes donen el tret de sortida, aquest dissabte 20 de juny a les 22h, amb el Liceu a la Fresca amb la projecció de l'òpera Carmen de Bizet, una obra clàssica de la cultura occidental que ha emocionat generacions d’espectadors arreu del món. L'entrada és gratuïta però és imprescindible adquirir-la prèviament. Dijous 25 de juny a les 22h , arriba una proposta emmarcada en el Cicle Gaudí de cinema de producció catalana, La Innocència.

El juliol arriba amb concerts de formacions KM0. El 10 de juliol a les 22h, trepitjaran l'escenari del Convent els alcoverencs All Covers en un concert en acústic, una proposta diferent, íntima i especial amb les millors versions de tots els temps.

El divendres 24 de juliol a les 19:30 h, Ca Cosme acollirà la presentació del llibreLes benaurances de Joan Cavalléon coneixerem els tretze relats que configuren l’última publicació de l’escriptor alcoverenc. El mateix dia, a les 22h, el Convent acollirà el concert de La Chica del Mono, amb Changes, el seu primer disc en anglès fresc, íntim i per a tots els públics, amb elso del gènere folk romàntic, introspectiu iacústic.

El dijous 30 de juliol a les 22h arriba la segona projecció del Cicle Gaudí de Cinema en Català: Un Monstre em ve a veure, el drama fantàstic multipremiat als premis Gaudí i Goya l’any 2017.

El reusenc Joan Masdéu visitarà Alcover, el 16 d'agost (Sant Roc) a les 22h, ambLa Flor de Panical, Whiskyn’s 25 anys, les cançons més significatives de la formació, amb un format més nu i nous arranjaments, que aporten una nova profunditat a les peces.

I de nou, el cinema del Cicle Gaudí ens acompanyarà, el dijous 27 d'agost a les 22h,  per cloure la temporada d'estiu de Cultura Alcover. Ho farà amb la projecció de la comèdia romàntica Barcelona, Nit d’estiu.

VENDA D'ENTRADES-No hi haurà venda a taquilla

En tots els espectacles, ja siguin gratuïts o de pagament, és necessari adquirir les entrades amb reserva prèvia, tret de la presentació del llibre de Joan Cavallé.

Les entrades dels concerts tenen un preu de 5€ i 3€ amb el Carnet del CA. I el Cicle Gaudí de cinema, 4,5€ i 3€ amb el Carnet del CA.

Aquestes es poden adquirir a la Casa de Cultura de Ca Cosme (Pl. Cosme vidal, 5- 977 76 05 95) o a través de la venda online 24h a la web www.conventarts.cat.

- Ja estan disponibles les entrades del Liceu a la Fresca amb Carmen de Bizet

- Les entrades dels concerts es posaran a la venda a partir del 29 de juny

- El Cicle Gaudí de Cinema obre la venda d'entrades el dilluns previ a la projecció de la pel·lícula.

Cal tenir en compte que en tots els espectacles és obligatori complir amb les següents mesures de seguretat per a seguir fent front ala Covid19:

  • Per accedir a la sala  és obligatori l'ús de mascareta
  • Hi haurà gel hidroalcohòlic als accessos
  • Mantenir en tot moment la distància de seguretat de 2 metres
  • L’entrada i la sortida de la sala s’ha de fer de manera ordenada i seguir les indicacions del personal de sala i d’acomodació.
  • S'ha d'ocupar exclusivament la butaca assignada a la vostra entrada.

Descarrega't el programa

 


Noticies Relacionades:

 

 
AddThis Social Bookmark Button