Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

La Piscina Municipal reobre el gimnàs el 15 de juny i la piscina el 26 de juny

La Piscina Municipal d'Alcover reobre el gimnàs i reactiva les classes dirigides a partir de dilluns 15 de juny, amb totes les garanties de seguretat i mesures higièniques. La zona de piscines s’obrirà a partir del 26 de juny.

L'accés a la instal·lació i activitats dirigides s'ha de realitzar sempre amb cita prèvia a través de l’aplicació Mi Club On-line o per telèfon al 977.76.78.49

La quota de soci del mes de juny no es cobrarà per tal de compensar la part del mes de març que la instal·lació va estar tancada.

Per altra banda, es donen per finalitzats els cursos de natació 2019/2020, tenint en compte la impossibilitat de desenvolupar-los, d’acord amb les normatives sanitàries establertes. Així, s’ofereix als cursetistes que van formalitzar el pagament anual del curs de natació dues opcions:

  • Retorn de la quota del tercer trimestre de natació.
  • Utilitzar aquesta quota com a inscripció del curs de natació 2020/2021

 

A tenir en compte! Principals Mesures de seguretat:

  • És obligatori l’ús de mascareta per entrar a la instal·lació, excepte durant la realització d’activitat física.
  • Els pagament s'han d'efectuar amb targeta
  • És obligatori l'ús de tovallola per la sala fitness i per cycling.
  • No es permet l'accés als vestidors per canviar-se, ni dutxes, així que es prega portar les mínimes pertinences possibles.
  • L'horari del gimnàs de la Piscina Municipal és de dilluns a divendres de 7h a 14h i de 15h a 22h. Dissabtes de 10h a 14h i de 16h a 19h i els diumenges de 10h a 14h.

Per a més informació: 977 76 78 49 i al correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

 

 


 

Noticies Relacionades:

 

 
AddThis Social Bookmark Button