Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

Oberta la convocatòria per a la subvenció de l'IBI en habitatges del nucli antic destinats a lloguer social

L'Ajuntament d'Alcover ha obert la convocatòria per a l’atorgament de la subvenció de l'IBI, l' Impost de Béns Immobles, dirigit a les persones propietàries d’habitatges buits del nucli antic d’Alcover que realitzin un contracte de lloguer social a través de l’Oficina d’Habitatge del Consell Comarcal de l’Alt Camp. La convocatòria es va fer efectiva el 4 de juny i serà vigent fins el 31 de desembre de 2020.

Entre els requisits, hi ha que hagin signat i estigui vigent, a traves de l’Oficina d’Habitatge del Consell Comarcal de l’Alt Camp, el corresponent contracte de lloguer social, per un període mínim de 3 anys o d’acord amb la vigència del contracte la quota mensual del qual no podrà superar l’import de 300€, revisables d’acord amb l’IPC.. Aquest ajut s’aplicarà sobre l’impost-deute pagat en el darrer rebut d’IBI.

El percentatge de subvenció serà del 50% pel sol fet de ser habitatge social i amb la condició que l’habitatge s’hagi llogat amb un contracte de lloguer social a través de l’oficina d’Habitatge del Consell Comarcal de l’Alt Camp, i l'habitatge en qüestió es trobi situat dins el nucli antic d’Alcover.

Tota la informació: https://alcover.eadministracio.cat/board

 Anunci Convocatòria subvencions IBI lloguer social 2020

*La sol·licitud i la documentació requerida s’hauran de presentar, mitjançant model d’instància normalitzat, al registre general de l’Ajuntament (seu electrònica)

Instruccions per donar-se d'alta a IDcat mòbil

 

 

 

 


Noticies Relacionades:

 

 
AddThis Social Bookmark Button