Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

El Museu reobre les portes el 12 de juny amb reserva prèvia i mesures de seguretat

El Museu d'Alcover reobre de nou al públic el proper divendres 12 de juny, després d'un tancament de portes forçat, des del passat mes de març, per la situació de la Covid19. No obstant això, l'equipament cultural ha continuat mantenint actives les xarxes socials amb diferents continguts i no ha deixat de treballar amb la comunitat i reforçar la identitat col·lectiva del poble.

Per tal de garantir la seguretat dels treballadors i visitants, el Museu ha seguit les directrius del pla de desconfinament dels museus, així com el pla de contingència específic de l’equipament.Ara, amb una nova fase damunt la taula, el Museu convida als visitants a gaudir novament de les darreres actuacions dins l'espai Triàsic, amb la nova corba del temps, els calaixos tàctils o les imatges del treball a les pedreres de Lucas. Les activitats com Bandolers, pedres i palaus o Triàsic en família es rependran quan la normativa vigent ho permeti.

A més, per incentivar l'afluència de visitants després del tancament, ofereix l'entrada gratuïta fins el 28 de juny i sempre ha de ser amb reserva prèvia.

 

  • Nou horari:

Divendres, dissabte i diumenge d’11h a 13h

Divendres i dissabte de 18h a 20h

  • Visita amb reserva prèvia (amb 24 hores d’antelació):

A través de: www.museualcover.cat  // Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la // tf: 977 84.64.52

Individual o en grups de convivència.

A tenir en compte

  • Durant la visita s’ha de dur la mascareta posada, tant els adults com els infants.
  • Cal respectar la distància física de 2 metres, i seguir les indicacions del personal del museu per evitar el contacte.
  • La botiga del museu és oberta.
  • L’espai s’ha adequat  amb la senyalització i mesures de protecció necessàries per ser un espai segur i garantir la correcta atenció als visitants i als usuaris.

Més informació: www.museualcover.cat


Noticies Relacionades:

 
AddThis Social Bookmark Button