Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

Es publica una nova edició del butlletí municipal d'Alcover

Pròximament, els alcoverencs i alcoverenques rebran al seu domicili el número 68 del butlletí municipal. Aquesta publicació és de caràcter anual i en aquesta edició es fa un recull de les notícies i iniciatives més rellevants que han tingut lloc des de l'abril de 2019 al maig del 2020.

Aquesta edició ve especialment marcada per la petjada inesperada que ha deixat la pandèmia de la Covid-19 al món i en especial a Alcover; una crisi sanitària que ha derivat també en una important crisi econòmica i social. Com també hi ha reflectides les mesures preses des del consistori, en els diferents àmbits, per a fer front a les conseqüències del virus.

A més, al llarg de tot un any, també hi trobem altres temes d'interès per a la nostra vila: la futura nova depuradora, el pressupost municipal, la millora de l'accés a la zona escolar i el nou pati de l'escola, els serveis dirigits als veïns i veïnes en matèria d'assessorament energètic, habitatge i joventut, el projecteRedicat de salvaguarda de les abelles i l'entrevista a l'arqueòleg alcoverenc, Josep M. Vergès i Bosch, per haver descobert el primer santuari paleolític de Catalunya, en són alguns exemples del que podeu trobar a l'interior d'aquesta nova edició del butlletí.

Veure Butlletí

 

 


Noticies Relacionades:

 
AddThis Social Bookmark Button