Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

Finalitza la segona fase del Camí del Pont de Goi que millora l'accés a les urbanitzacions

Els treballs d'arranjament de la segona fase del camí del Pont de Goi d'Alcover, un dels principals camins del terme municipal, han quedat enllestits aquest mes de maig i han permès millorar l'accés a les urbanitzacions Serradalt, la Cabana i Muntanyans.

Aquesta segona fase comprèn des de la cruïlla amb el camí d'accés a la urbanització La Cabana fins a l'entrada de la urbanització Serradalt. Les obres han consistit en l'eixamplament del camí fins a assolir una amplada mínima de la zona asfaltada de 5 metres que permet circular dos vehicles amb total visibilitat i seguretat; com l'arranjament dels desperfectes existents en trams puntuals del paviment que es troben deteriorats. A més, s'han adequat les entrades a les finques existents i hi han col·locat reductors de velocitat. També s'ha efectuat la substitució de l'asfalt en el tram de la urbanització Serradalt fins a la cruïlla de la carretera TV-7421 a Picamoixons, el tram anomenat col·loquialment com la pujada del Serradalt.

La primera fase d'arranjament es va dur a terme l'any 2017 en el tram situat entre el barranc de la Font Major i el pont que travessa la línia del ferrocarril en direcció a les urbanitzacions.

La finalització de les obres de la segona fase completen la totalitat del projecte d'arranjament en aquesta zona tan concorreguda de connexió del poble amb les urbanitzacions.

 

 


Noticies Relacionades:

 
AddThis Social Bookmark Button