Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

Preinscripció a la Llar d’Infants Xiu Xiu del 13 al 22 de maig

La regidoria d’Ensenyament informa a tots els pares que desitgin portar el seu fill o filla a la Llar d’Infants Xiu-xiu el pròxim curs 2020-21, que el període de preinscripció comença el dimecres 13 de maig i s’acaba el divendres dia 22 de maig.

Recordem que la preinscripció és obligatòria per a poder assistir a la llar d’Infants d'Alcover. Els nens i nenes que ja assisteixen a la llar d’infants no cal que facin la preinscripció pel proper curs.

Per tal d’efectuar les preinscripcions, tenint en compte la situació derivada de la Covid19, aquest any caldrà que envieu al correu electrònic de la llar ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la ) la següent documentació escanejada o fotografiada:

 • Sol·licitud de preinscripció signada per tots els progenitors que trobaràs a:  http://ensenyament.gencat.cat/web/shared/OVT/Departaments/ENS/TramitOVT/preinscripcio/llars/sol-llars.pdf  (El codi del centre és e3007464 Llar d'Infants Xiu-Xiu)
 • DNI dels pares (pare, mare i/o tutor legal)
 • Llibre de família (pàgina on apareix la mare i/o el pare i pàgina amb el naixement del nen/a)
 • Llibre de vacunes (primera pàgina amb dades del nen/a i pàgina amb les vacunes)
 • Targeta sanitària
 • Número de compte corrent on hi consti el nom del titular o titulars per efectuar la matrícula i els pagaments mensuals

Totes les sol·licituds rebudes es confirmaran enviant un correu electrònic a les famílies.

De manera excepcional, per als casos en què els sol·licitants no puguin fer la presentació telemàtica, es podrà sol·licitar la presentació de sol·licituds de manera presencial demanant una cita prèvia trucant al telèfon de la llar (977 84 67 04).

Per fer la sol·licitud de preinscripció de forma presencial​: 

 • Cal venir al centre el menor nombre possible de persones a fer les gestions (preferiblement, una sola persona.
 • Cal portar la documentació per a poder-la escanejar o fotocopiar i,si pot ser, la sol·licitud emplenada des de casa.
 • Recomanem que porteu el vostre propi bolígraf.
 • Recomanem portar mascareta i guants.
 • En cap cas, no han d’acudir a la llar  les persones de grups d’especial vulnerabilitat o en període de confinament, o que presentin símptomes; en aquest cas, poden autoritzar per escrit a una altra persona a portar la sol·licitud i la documentació.  

L’horari d’atenció telefònica de la llar és de 10h a 13h de dilluns a divendres.

Per a més informació i consultes, podeu trucar a la llar d’infants al 977 84 67 04 o enviar i correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Tota la informació a: https://llarxiuxiu.wixsite.com/xiuxiu


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button