Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

Retirada de pins de grans dimensions per millorar la seguretat a la via pública

L'Ajuntament d'Alcover ha efectuat la retirada de cinc pins de grans dimensions ubicats a l'accés de la zona escolar i al jardí ubicat entre el Centre de Dia i la zona de joc de petanca.

Els treballs s'han dut a terme després de l'acord adoptat en el Consell Escolar Municipal del 21 de gener de 2020, i després de rebre la petició des de la direcció del centre sociosanitari i els usuaris de la zona recreativa.

Ambdós centres han patit, en reiterades ocasions, la caiguda de branques en la zona dels seus equipaments, amb la perillositat que aquest contratemps comportava els dies de fortes ventades.

La talada dels pins s'ha dut a terme després que els serveis tècnics de l'Ajuntament l'hagin valorat com la millor opció per dotar de més seguretat aquesta zona  tan concorreguda.

Aquesta mesura permetrà evitar la caiguda de branques, els dies de fort vent, que suposava un risc per la població; com també evitar l'aparició de l'eruga processionària en aquests indrets, un perill per les persones i els animals de companyia.

 

 Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button