Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

Finalitzades les obres d'arranjament de la nova bàscula a la Cooperativa agrícola

L’Ajuntament i la Cooperativa Agrícola d’Alcover van signar, l’abril del 2019, un conveni de col·laboració per dotar l’entitat d’una bàscula de pesatge per a camions i vehicles agrícoles, que s’ubica a la parcel·la adjacent a l’edifici de l’actual Cooperativa. Aquesta nova instal·lació va entrar en funcionament el febrer de 2020, tot i que la totalitat de les obres es va enllestir el mes de març.

El conveni entre ambdues parts contempla una aportació econòmica de l’Ajuntament per minimitzar el cost a la Cooperativa; i a contrapartida, aquest servei, que està ubicat en els terrenys de titularitat de la mateixa, el podrà fer servir tothom, independentment de ser soci o no, amb les condicions i taxes que estableix l’entitat.

La nova bàscula ocupa una superfície de 58,15 metres quadrats i disposa d’una capacitat màxima de pesatge de 60.000 kgs. Aquesta està instal·lada paral·lelament a la C-14Z per tal que permeti una correcte maniobrabilitat dels vehicles d’alt tonatge que hi accedeixen. Aquesta està formada per una plataforma metàl·lica muntada sobre els suports i els captadors electrònics.

Aquest nou servei permet que la Cooperativa Agrícola pugui centralitzar totes els processos derivats de la seva gestió i, a la vegada, oferir un nou servei a tots els ramaders del poble d’Alcover que, durant molts anys, l’han reclamat.

 

 

 Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button