07desembre2021

Ajuntament Alcover

L'Ajuntament assessora sobre les ajudes en matèria d'habitatge sorgides del COVID19

El consitori alcoverenc intensifica, arrel de la pandemia del coronavirus, el servei d'assessorament GRATUÏT en matèria d'habitatge, que ofereix de manera regular al municipi.

La crisi sanitària, malauradament, està afectant directament a l'economia dels alcoverencs i alcoverenques. Per aquest motiu, a través de la Regidoria d’Habitatge i de l’Oficina d'Atenció a l'Habitatge del Consell Comarcal de l'Alt Camp a Alcover, s'ofereix aquest servei dirigit als alcoverencs que, a causa del COVID-19, es puguin trobar en una situació de vulnerabilitat econòmica. En ell s'informa de totes les ajudes actuals provinents de les diferents administracions a aquells veïns que tinguin dificultats per pagar el lloguer o l’hipoteca.

Les persones que ho necessitin poden contactar amb el servei d'assessorament, de manera telemàtica, de dilluns a divendres, de les 8:30h a les 14:30h, mitjançant el correu electrònic  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la o bé trucant al 977 60 85 60.

 

 

 Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button