Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

S'intensifiquen els treballs de desinfecció davant els comerços i establiments autoritzats a l'obertura

Des de l'aplicació de l'Estat d'Alarma a causa del COVID19 i tenint en compte les mesures preventives per evitar la seva propagació, l'Ajuntament d'Alcover, mitjançant els serveis de la brigada municipal, està duent a terme un seguit d'actuacions a la via pública.

Des d'aquest divendres 27 de març, s'efectuen treballs de desinfecció davant de la vintena de comerços i establiments, autoritzats a l'obertura, i a la zona exterior del CAP d'Alcover. La desinfecció es farà cada dia, de 6:30h a 8:30h del matí, i es realitza amb productes efectius però en cap cas nocius per la nostra salut.

A aquests treballs cal sumar-hi la resta d'accions que ja es venen efectuant diàriament, com a mesures per prevenir el possible contagi del Covid19 a Alcover:

  • Neteja viària de tot el poble: escombrar manual, buidatge de papereres, neteja amb màquina d'escombrar amb producte desinfectant biodegradable.
  • Neteja i fumigació dels pipicans
  • Desinfecció de les zones de transport públic
  • Neteja  i desinfecció de les tapes de les illes de contenidors, una de les zones amb més concurrència.
  • Recollida voluminosos i resta de brosses fora de les boques a totes les illes de contenidors, incloses les urbanitzacions.

L’Ajuntament d'Alcover agraeix els esforços de comerços, establiments  i veïns per a prevenir la pandèmia i els encoratja a perseverar en aquest moment complicat.Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button