Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

La Unión i Smoking Souls guanyadors de les votacions pel concert de la Festa Major d'Alcover 2020

Els alcoverencs i alcoverenques han decidit, un any més, a través d'una votació  popular, quines formacions musicals actuaran al concert de Festa Major d’Alcover 2020, que tindrà lloc el dissabte 17 d'octubre. La Unión i Smoking Souls és la combinació guanyadora. L'enquesta impulsada per les regidories de joventut i cultura de l’Ajuntament d’Alcover ha estat operativa fins dijous 19 de març i ha comptat amb 190 vots vàlids.

Enguany, com a novetat, es podia votar a dues formacions per separat, ja que la confecció del cartell és en funció del grup que aconsegueixi més vots en cada categoria. D'aquesta manera, s'amplia els grups d'edats a qui va dirigit el concert de festa major, un dels actes més esperats pels alcoverencs i alcoverenques.

Pel que fa a la categoria A, que ha obtingut 167 vots, es podia escollir entre La Unión que ha aconseguit 71 vots (42,5%), la Orquestra Mondragón amb 55 vots (32,9%), Los Diablos, que suma 22 vots (13,2% ) o Los Rebeldes amb 19 vots (11,4%). I per altra banda, a la categoria B, que ha obtingut 184 votses podia escollir entre una de les quatre següents opcions: Smoking Souls que s'ha endut  71 vots (38’6%), Sinsinati amb 44 (23,9%), Gertrudis amb 39 vots (21,2% ) o Xavi Sarrià amb el suport de 30 vots (16,3%).

*Tal com s’indicava en les condicions per a participar a l’enquesta, s’han considerat vots nuls els d'aquelles persones no empadronades a Alcover, i/o menors de 16 anys i aquells que han votat més d'una vegada, només se'ls hi ha validat el primer vot.

A continuació, es pot observar el llistat final, on s’indica, dia i hora de la votació, inicials del nom i quatre últimes xifres del DNI del votant i l’opció escollida.

 Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button