Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

AJORNAT el simulacre d'incendi forestal a la Vall del Riu Glorieta previst pel 26 de març

Seguint les indicacions del Departament d’Interior de la Generalitat, s’ajorna el simulacre d'incendi forestal a la Vall del Riu Glorieta (INFOCAT), previst pel proper 26 de març, a causa de les mesures preventives pel coronavirus.

El simulacre s'havia de dur a terme a finals de l'any passat però es va ajornar tenint en compte que ja s'havien esgotat  els recursos econòmics per a realitzar simulacres fins a finals d'any.  La nova data proposada, es va tornar a ajornar a causa dels diferents accidents ocasionats a la indústria petroquímica. Finalment, la data escollida novament va ser el 26 de març.

El simulacre és una de les accions incloses el Document Únic de Protecció Civil Municipal (DUPROCIM), com a una eina que unifica i agilitza els diferents plans d’emergència en cas de ser activats i que compta la implicació de l'Ajuntament d'Alcover, Protecció Civil, Mossos d'Esquadra, Bombers de la Generalitat, Agents Rurals i el Servei d’Emergències Mèdiques.

El DUPROCIM conté un apartat especial, pensat exclusivament per la Vall del riu Glorieta. Aquest annex va ser reclamat per l’Ajuntament al Departament d’Interior de la Generalitat per la importància que té aquest entorn envers el municipi d’Alcover. És per aquest motiu, que s'havia previst dur a terme un simulacre el proper 26 de març, però que seguint les instruccions del Departament d'Interior pel que fa al Coronavirus, s'ajorna fins a nou avís.

 Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button