Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

AJORNAT: La pallassa Pepa Plana arriba a Alcover amb Veus que no Veus, la versió femenina dels millors números clàssics del clown

alt

Dues dones de gran trajectòria: la vallenca Pepa Plana, acompanyada de Noël Olivé, arriben a Alcover amb Veus que no veus, una versió femenina dels millors números clàssics del clown. El Convent de les Arts serà l'escenari, diumenge 15 de març a les 19h, d'aquest espectacle K.M0 que ha rebut el Premi Zirkòlika 2019 al millor espectacle de circ.

Volen ser vistes i escoltades. Dues pallasses: una Augusta i una Carablanca. Veus que no veus presenta la versió femenina de les anomenades “entrades clàssiques”. Com canvien i quin significat prenen quan les juguen dues pallasses en comptes de dos pallassos? Què hauria passat si les nostres àvies haguessin pogut fer de pallasses? Es tracta de riure, sí, però no només d’això, sinó de parlar, jugar i potser mossegar.

A partir dels anomenats números clàssics, ja va sent hora que algú hi posi la versió en femení. Pepa Plana i Noël Olivé ens presenten una història que en si mateixa comporta dins seu unes quantes petites històries més, és a dir, les “situacions”, situacions que esdevenen potser els moments més importants d’aquest trajecte còmic i poètic. Heus aquí, doncs, dues heroïnes del segle XXI intentant sobreviure a les situacions, clàssiques o no, que la seva condició de pallasses els ofereix. En el marc de l'Escola de Cultura tindrà lloc el col·loqui postfunció amb les pallasses Pepa Plana i Noël Olivé.

Les entrades es poden adquirir de manera anticipada, al preu de 11€ i 8€ amb el Carnet del CA, a la web www.conventarts.cat i a la Casa de Cultura Ca Cosme; com també es poden adquirir el mateix dia a taquilla a 12€ i 9€ si es disposa del Carnet del CA. Comprant les entrades de l'espectacle de PEPA PLANA, pots adquirir les localitats a meitat de preu d'un dels espectacles en promoció: 360 grams i Josquin in Memoriam.


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button