Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

Els alcoverencs poden escollir els grups que actuaran al concert de la Festa Major 2020, que enguany compta amb novetats

alt

Els alcoverencs i alcoverenques decidiran, un any més a través d'una votació popular, quines formacions musicals actuaran al concert de Festa Major d’Alcover 2020, que tindrà lloc el dissabte 17 d'octubre. Enguany, com a novetat, es podrà votar a dues formacions per separat, ja que la confecció del cartell serà en funció del grup que aconsegueixi més vots en cada categoria. D'aquesta manera, s'amplia els grups d'edats a qui va dirigit el concert de festa major, un dels actes més esperats pels alcoverencs i alcoverenques.

Les Regidories de Joventut i Cultura de l’Ajuntament d’Alcover han elaborat una enquesta perquè es voti, per un costat, una opció musical d'entre: Los Diablos, Los Rebeldes, La Unión o Orquestra Mondragón. I per altra banda, una de les quatre següents opcions: Gertrudis, Sinsinati, Smoking Souls o Xavi Sarrià.

La formació musical amb més vots de la categoria A i de la categoria B, confeccionaran el cartell del concert de la Festa Major 2020.

Per a poder participar-hi, els alcoverencs han de tenir més de 16 anys i estar empadronats a Alcover. Com a màxim, es pot votar una opció de cada categoria com també es pot votar només una opció  d’una de les dues categories.

Les votacions es poden fer via internet a través del següent formulari, fins el dijous 19 de març a les 24:00h. Només serà vàlida una votació per persona, ja que caldrà identificar-se amb nom i DNI, i en cas que aquests no coincideixin el vot serà considerat nul.

 

 

 


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button