Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

Actuació de millora de la xarxa viària a l'Avinguda Tarragona amb una nova senyalització d'estacionament

L'Ajuntament d'Alcover ha finalitzat una de les actuacions incloses en el Pla Local de Seguretat Viària, en el marc d’un conveni de col·laboració amb el Servei Català de Trànsit, com és la nova senyalització viària a l'Avinguda de Tarragona.

Els treballs han consistit en reestructurar la zona d'estacionament i convertir-la en bateria inversa, és a dir, l'accés a la plaça marxa enrere i la sortida marxa endavant, facilitant així la incorporació dels vehicles a la via i reduir el risc de patir una col·lisió. I també s'ha tornat a pintar els passos de vianants. Amb aquesta acció es vol es minimitzar els possibles accidents i que la incorporació de la via sigui més segura per a totes les parts implicades: vehicles i vianants.

Aquesta actuació s'emmarca en el Pla de Seguretat Viària d'Alcover (2019-2022) redactat pel Servei Català de Trànsit i l'Ajuntament d'Alcover que contempla una sèrie de recomanacions amb l'objectiu reduir l’accidentalitat i la prevenció de sinistres a la xarxa viària urbana del poble i aconseguir fer d'Alcover una vila més segura.


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button