Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

Presentació del llibre Alcover, Mont-ral, el Pinetell 238 milions d'anys enrere, a càrrec de l'investigador Joan Cartanyà

El Museu d'Alcover acollirà, aquest divendres 28 de febrer a les 19h, la presentació del llibre Alcover, Mont-ral, el Pinetell 238 milions d'anys enrere a càrrec del montblanquí Joan Cartanyà, investigador adscrit a l'Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont i al Centre d'Història Natural de la Conca.

El llibre servirà de catàleg de l'exposició perquè fa una aproximació detallada al Triàsic i a la col·lecció, així com s'hi dedica un apartat a parlar de quan, com i perquè es va començar a explotar la pedra d'Alcover.

Joan Cartanyà col·labora amb el museu d'Alcover des dels seus primers anys, quan el fundador i director l'Andreu Barbarà va iniciar la seva tasca divulgativa i de suport a la investigació. El dissabte 21 de març, a Alcover celebrarà, per primera vegada,  una jornada de divulgació sobre paleontologia i geologia sota el títol MónTriàsic. En el marc de les activitats programades per aquell dia, conduïdes per experts convidats, s'escoltarà de nou  al Joan Cartanyà fent dues visites guiades a peu de pedrera acompanyat del Ferran De Lucas, propietari de les pedreres a visitar i també destacat col·laborador del museu d'Alcover.


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button