Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

La projecció La hija de un ladrón comptarà amb la presència de la directora Belén Funes i del guionista Marçal Cebrian

Aquest dissabte 29 de febrer a les 19h, tindrà lloc al Convent de les Arts d'Alcover la projecció de la premiada pel·lícula La hija de un ladrón, un drama de la directora Belén Funes amb repartiment de Greta Fernández, Eduard Fernández i Àlex Monner, entre d'altres. La projecció del film s'emmarca en el Cicle Gaudí de cinema de producció catalana.

Fins al Convent de les Arts s'hi desplaçaran la directora i guionista del film Belén Funes i el també guionista Marçal Cebrian per tal de participar al col·loqui posterior a la projecció d'una pel·lícula que ha recollit reconeixements al Festival de Cinema de San Sebastián (Concha de Plata millor actriu a Greta Fernández), Goya a la millor direcció novell i tres premis Gaudí (pel·lícula de parla no catalana, guió i direcció).

La Sara ha estat sola tota la vida. Té 22 anys i un nadó, i el seu desig és formar una família normal al costat del seu germà petit i el pare del seu fill. El seu pare, el Manuel, després d'anys d'absència, surt de la presó i decideix reaparèixer a les seves vides. La Sara sap que ell és el principal obstacle en els seus plans i pren una decisió difícil: allunyar-lo d'ella i del seu germà.

El preu de l'entrada és de 4,5€  i de 3€ si es disposa de descomptes amb el CA, CAjove! (fins als 25 anys), Carnet de la Biblioteca, de l'Estudiant, Carnet Jove, Òmnium Cultural, Majors de 65 anys, Jubilats, Pensionistes, Aturats, Família nombrosa, monoparental  i persones en situació de vulnerabilitat. Presentant la targeta del Club Vanguardia es tindrà un descompte de 2x1 en les entrades. Per a més informació www.ciclegaudi.cat i www.conventarts.cat.
 


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button