Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

Alcover ofereix els cursos d'operacions auxiliars de serveis administratius i el de conservació i millora de forest

L’ajuntament d’Alcover mitjançant la regidoria Alcover Funciona ofereix dos certificats de professionalitat adreçat a totes aquelles persones que vulguin millorar les seves qualificacions professionals. Aquests s'iniciaran el mes de març i estan subvencionats pel Servei d'Ocupació de Catalunya.

El primer certificat és el d’Operacions Auxiliars de serveis Administratius i generals d’una durada de 430 hores; inclou un mòdul de pràctiques laborals no professionals en empreses i acreditarà la formació de les persones participants per treballar com a operadors/ores de central telefònica, recepcionistes-telefonistes en oficines, en general, empleats/ades de finestreta de correus, classificadors/ores-repartidors/ores de correspondència, ordenances taquillers/taquilleres, auxiliar de serveis generals, auxiliar d'oficina, auxiliar d'arxiu i Auxiliar d'informació. Amb aquesta formació també es prepara la prova de nivell C de català i la preparació i examen nivell 2- Certificat mitjà ACTIC. 

El segon certificat s’iniciarà el mes d’abril i és de la família agrària Activitats Auxiliars en conservació i millora de forest amb una duració de 230 hores amb les pràctiques incloses. Les sortides professionals amb aquesta formació són per treballar en empreses públiques o privades, dedicades a treballs de repoblació forestal, tractaments silvícoles i treballs de millora i manteniment de la infraestructura forestal. Amb aquesta formació també es podrà obtenir el carnet de manipulació de productes fitosanitaris nivell bàsic.

La regidoria Alcover Funciona és centre col·laborador del Servei d’Ocupació de Catalunya per impartir formació ocupacional des de l’any 2014 i té com a línia estratègica per aquest 2020 homologat instal·lacions per impartir formació relacionada amb el sector auxiliar del sector logístic per a l’obtenció de la qualificació professional per treballar com a personal auxiliars de magatzem amb els carnets de carretons elevadors, operador/a de plataformes elevadores mòbils, pont grua, camió ploma i treballs en alçada. També aposta, a través de l’Escola d’Adults, per la formació en competències lingüístiques amb cursos de nivell bàsic i mitjà d’anglès i francès.


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button