Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

Pepa Plana, Maria del Mar Bonet i Roger Padullés, noms destacats de la nova programació cultural d'Alcover

A causa de l'estat d'alarma i les mesures extraordinàries amb motiu del coronavirus, les dates d'aquesta programació s'han vist alterades, consulteu les noves dates

L'Ajuntament d'Alcover presenta Cultura Alcover un nou concepte sota el que es vol impulsar i aglutinar les manifestacions culturals de la vila, amb independència de quina sigui la disciplina o l'equipament on es realitzi, ja sigui el Convent de les Arts, el Museu, la Casa de Cultura Ca Cosme i la Biblioteca.

La programació cultural de cara el primer semestre de l’any 2020 compta amb una trentena de propostes de diferents disciplines: música, teatre, dansa, circ, cinema, en família, exposicions, xerrades i visites guiades.

Josep Maria Girona, regidor de cultura de l'Ajuntament d'Alcover ha expressat que el es pretén és que els gestors culturals del poble treballin amb absoluta autonomia però generant sinèrgies pel que fa referència a l'àmbit de la comunicació i la promoció de la cultura

El Convent de les Arts, motor i punta de llança cultural, enceta una nova temporada amb una àmplia varietat de propostes avalades per la crítica, amb una notable participació d’artistes del territori i una destacada presència femenina. Dues dones de gran trajectòria encapçalen el cartell: la vallenca Pepa Plana, acompanyada de Noël Olivé, arriba a Alcover amb Veus que no veus, una  versió femenina dels millors números clàssics del clown (15 de març a les 19h). I la veu de la Nova Cançó, Maria del Mar Bonet, oferirà un concert únic després de 50 anys sobre els escenaris, aquest cop acompanyada a la guitarra per Borja Penalba (19 abril a les 19h). Destaca també la lírica de Dones d’Òpera del Cor Èulia amb el tenor Roger Padullés (1 març a les 19h).

Per altra banda, la colpidora 360 grams d’Ada Vilaró (10 de maig a les 19h) trepitjarà el Convent en un espectacle  sobre la bellesa i els estereotips després de patir un càncer de pit.  L’estrena de Josquin In Memoriam arribarà de la mà de Ensemble O Vos Omnes, un cor a capella que converteix la història de la música en la música de la història (24 maig a les 19h). Per als més petits arriba el món rodó de Baby Esferic, el joc creatiu d’Un món de cartró i el viatge de Farrés Brothers & Cia amb Orbital, creat en residència al Convent de les Arts. I les arts visuals arribaran amb la proposta del cicle Parlem Contemporani? Ex-claustrisque surt del Convent per recórrer els carrers i places d’Alcover.

En la programació del Museu d'Alcover destaca la Trobada MónTriàsic, una jornada per descobrir els secrets de la palentologia i la geologia en companyia d'experts i investigadors (21 de març). Per altra banda, hi trobem la visita comentada a l'espai de la dona Burgesa de Ca Batistó amb Donem-nos veu, en el marc del Dia Internacional de la Dona (6 març a les 20h) i el Dia i Nit Internacional dels Museus amb portes obertes i  activitats  gratuïtes durant tota la jornada (16 i 17 de maig).

La Casa de Cultura Ca Cosme i la Biblioteca han organitzat, entre d'altres, la presentació del llibre Les Benaurances de l'escriptor alcoverenc Joan Cavallé (26 abril a les 12:30h);  la Harry Potter Book Night 15 de febrer) , i la Supernit de Biblioteques amb la col·laboració del Club Súper 3 (29 de maig).

Les entrades ja són a la venda i es poden adquirir de manera anticipada a la web www.conventarts.cat i a Ca Cosme; i el mateix dia a la taquilla del CA. La nova programació compta amb importants promocions i descomptes.

Per a més informació xarxes socials @alcover_vila   Twitter  |  Instagram

 

→ Descarrega't el programa


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button