Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

Las Muchas arriba al Convent de les Arts, un espectacle construït amb veïnes del poble

Aquest diumenge 15 de desembre a les 19h, la Cia. mallorquina Mariantònia Oliver arriba al Convent de les Arts d'Alcover amb Las Muchas, un espectacle de dansa contemporània de petit format construït amb veïnes del poble. Per a la realització de l’espectacle s'ha demanat la complicitat de setdones de la localitat de més de 70 anys.Aquesta exitosa proposta porta girant pels escenaris des de 2013.

Las Muchas parla de fragilitat, d’aquella que té a veure amb l’edat, amb cossos que ja no pertanyen al corpus d’allò social, que ja deixen d’estar al mercat oficial, però que estan més vius que mai i són, sobretot, més lliures: cossos que respiren, pesen, ballen, sedueixen, es mouen i es posicionen d’una altra manera.  L’obra parla sobre deixar-se escoltar i deixar-se travessar per les experiències viscudes: físiques, emocionals, accidentals, polítiques, d’encobriment i de compromís.

En el marc de l'escola de l'espectador, des de dimecres11a divendres13de desembre, prèviament es durà a terme un taller de dansa i movimentamb la mateixa companyia. Las Muchas proposa un “viatge” en el qual el desenvolupament de la coreografia del propi espectacle com a primer objectiu permeti gaudir d’aquesta trobada de dones en relació amb el cos i la salut d’una manera activa i apassionada.

Es tracta d’una bona ocasió per fer un recorregut per diferents aspectes de la vida de les dones encaminat a millorar l’autopercepciói donar la visibilitat i valor a les coses fetes. I, sobretot, ballar, enaltir la feminitat de qui encara no està disposat a ballar.

El preu de l'entrada és d'11€ anticipada (8€ amb el carnet CA) i 12€ a taquilla (9€ amb el carnet CA). Aquestes es poden adquirir sense comissons a la web www.conventarts.cat o bé a taquilla una hora abans de l'inici de l'espectacle.

 

 

 


Noticies Relacionades:

 

AddThis Social Bookmark Button