Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

El film Me llamo Violeta sobre els joves transgènere es projectarà a Alcover en el marc del cicle Gaudí de Cinema

El Convent de les Arts d'Alcover acollirà, dissabte 23 de novembre a les 19h, la projecció del film Me llamo Violeta, un documental sobre la vida de Violeta Jordà, la filla de Nacho Vidal. Aquest va ser estrenat el juny d'aquest any sota la direcció de Marc Parramon i David Fernández de Castro i s'inclou en el Cicle Gaudí de cinema de producció catalana.

Als sis anys, l’Ignacio va dir als seus pares: “Sóc una nena, em dic Violeta”. A través de la història de la Violeta, dels seus pares, Nacho Vidal i Franceska Jaimes, i d’altres famílies – com la de l’Alan Montoliu – i joves transgènere, coneixem la complexitat del procés que afronten aquestes persones i els desafiaments que es troben pel camí.

Me llamo Violeta és una història real, que ens parla d’identitat i de gènere, de com es viu la transsexualitat en primera persona. A través de l’acceptació, el patiment, l’esperança i el respecte, s’aborda el tema a través de diferents situacions i persones.

El preu de l'entrada és de 4,5€  i de 3€ si es disposa de descomptes amb el CA, CAjove! (fins als 25 anys), Carnet de la Biblioteca, de l'Estudiant, Carnet Jove, Òmnium Cultural, Majors de 65 anys, Jubilats, Pensionistes, Aturats, Família nombrosa, monoparental  i persones en situació de vulnerabilitat. Presentant la targeta del Club Vanguardia es tindrà un descompte de 2x1 en les entrades. Per a més informació www.ciclegaudi.cat i www.conventarts.cat.


Noticies Relacionades:

 

 

 

AddThis Social Bookmark Button