Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

Tot a punt per un nou curs de l’Aula d'Extensió Universitària per a la gent gran de la URV a Alcover

L'Ajuntament d'Alcover i la Universitat Rovira i Virgili, amb la col·laboració de l'Escola d'Adults d'Alcover,presenten un nou curs acadèmic de l'Aula d'Extensió Universitària per a la Gent Gran amb l'objectiu d'oferir una sèrie de conferències que els permetin l'accés als coneixements del món actual. En aquest curs 2019-2020 s'han matriculat prop d'un centenar d'alumnes.

Les Aules d’Extensió Universitària de la Gent Gran són un projecte social que busca donar una sortida a les inquietuds culturals de la tercera edat i vol ajudar a donar una alternativa al temps de lleure dels principals implicats i protagonistes de la iniciativa, la gent gran, propiciant que estiguin al dia de nous coneixements en àmbits molt diversos i sobre els quals manifesten interès.

Aquestes xerrades són impartides pel professorat de la URV de Tarragona i permeten enriquir-se i debatre sobre temes d'actualitat recent, el món de la tecnologia, nous descobriments, la història, la política, la música, el cinema, etc... 

La Casa de Cultura Ca Cosme serà l'escenari d'aquestes ponències i el tret de sortida serà el proper dilluns 4 de novembre, amb la inauguració del cicle a càrrec de la filòloga i escriptora Remei Barberà Gomis sobre la figura de Montserrat Roig, escriptora en català de novel·les, contes, assaig, reportatges i articles periodístics. El cicle de ponències s’allargarà fins el maig de 2020. Les sessions es duran a terme cada dilluns a les 18h i tractarà temes tant diferents com l’art, el cervell humà, la publicitat, el positivisme, l’Everest o els mites de l’alimentació, entre d'altres.

Aquesta iniciativa ajudarà a complementar tota la oferta educativa que ja esta impartint actualment l'Escola d'Adults.


 

 

 

AddThis Social Bookmark Button