Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

Afectacions viàries per l'inici de les obres de millora de la rampa d’accés a les escoles

A partir del proper dilluns 21 d’octubre s’iniciaran les obres de millora de la rampa d’accés a l’escola i la llar d’infants, que consistiran en l'arranjament del paviment, afectant l’accés a la zona escolar i a la circulació de vehicles al carrer de les rodes.

Les afectacions seran les següents:
Afectacions als veïns:

  • Tallada la circulació de vehicles al tram del carrer de les rodes entre la llar de jubilats i la intersecció amb el carrer fonts del Glorieta. No afectarà la circulació de vianant
  • Estarà prohibit llençar les escombraries als contenidors soterrats d’aquest tram del c. les rodes, s’habilitarà una illa de contenidors en superfície a davant del CAP

Afectacions d’accés als escolars:

  • Els alumnes de la Llar d’infants, educació infantil, 1r i 2n accediran per la porta d’infantil
  • Els alumnes de 3r fins a 6è entraran pel pavelló de les escoles
  • L’accés de vehicles al c. camí del molí es tallarà 15 minuts abans i després de les entrades i sortides a l’escola, seguint la campanya de seguretat vial "A l'escola a peu"  

Demanem disculpes per les molèsties que aquestes afectacions puguin ocasionar, així com la col·laboració de tots els veïns i usuaris dels centres, per facilitar al màxim la circulació tan de vehicles com de persones.

AddThis Social Bookmark Button