Ajuntament Alcover

Ajuntament > Composició del Consistori > Sra. Maria Roca Isern
Sra. Maria Roca Isern
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la
3a Tinent d'Alcalde
Regidora de Benestar Social, Salut i Habitatge
Alcoverencs pel Canvi
 

Regidoria de Benestar Social:

Com a regidora de l’àrea de “Benestar Social” amb totes les atribucions pròpies sobre el conjunt de serveis i actuacions de caràcter preventiu, assistencial i educatiu, que s'ofereix a tota la població i orientats a millorar la integració i benestar social de les persones i famílies, afavorint la igualtat d'oportunitats, especialment si es troben en situació de vulnerabilitat, risc o exclusió social.
En aquest sentit, es promourà el desenvolupament d’iniciatives com:

  • El servei d’Informació i Atenció a la Dona, així com la prevenció i la lluita contra la violència de gènere, i el servei d’atenció a persones nouvingudes.
  • Atendre el creixement continuat de la demanda del Servei d’Ajut a Domicili.
  • Tutelar el Pla Individual d’Atenció a la Persones, on es determina la valoració del grau de dependència.
  • Coordinar i donar suport als grups de voluntariat social i d’ajuda humanitària, associacions de jubilats, col·lectiu de dones, associacions de col·lectius desfavorits i en risc d’exclusió social ...
  • Direcció del programa per pal·liar els problemes ocasionats per la pobresa energètica.
  • Igual com la supervisió i coordinació dels possibles casos de desnonament que originin un abús i una injustícia social.

També li correspon la gestió del Nou Centre de Dia d’Alcover, igual com vetllar per consolidar i augmentar la cartera d’activitats que ofereix el centre.

Regidoria de Salut:

Com a titular de la Regidoria de “Salut” se li assigna totes les atribucions pròpies respecte a l’assistència sanitària, i més específicament a les relacions amb el Centre d’Atenció Primària, ABS Alt Camp oest.

Habitatge:

Com a Regidor de l’àrea “d’Habitatge”, impulsar i coordinar totes les accions necessàries en l’àrea de promoció d’habitatge protegit i dirigir el Pla d’Ajuts per a la rehabilitació d’habitatges del nucli antic.
També serà la responsable de redactar i aplicar les polítiques relacionades al nou pla local d’habitatge municipal

AddThis Social Bookmark Button