Ajuntament Alcover

Ajuntament > Composició del Consistori > Sr. Josep M. Girona Compte
Sr. Josep M. Girona Compte
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la
1r Tinent d'Alcalde
Regidor de Cultura Comunicació i Turisme
Alcoverencs pel Canvi

Regidoria de Cultura:
Com a regidor de l’àrea de “Cultura” és el responsable de planificar, gestionar i executar actes de caràcter festiu, cultural i popular de la vila. Com també el de fomentar i difondre totes aquelles activitats i expressions que es desenvolupin al municipi en aquesta àrea i donar suport iniciatives encaminades a la promoció de la cultura.

Per altra banda també és el responsable de mantenir viu el teixit associatiu cultural d’Alcover, com també l’encarregat de coordinar amb les entitats o agrupacions que organitzen actes propis amb la col·laboració de l’Ajuntament.

També li correspon la gestió integralde les diferents dependències integrades a la Casa de Cultura “Ca Cosme”, la gestió de la Biblioteca Municipal, la de l’arxiu municipal i la gestió de l’equipament cultural del Convent de les Arts.

Regidoria de Comunicació:
Com a regidor de l’àrea de “Comunicació”, amb totes les atribucions pròpies de la imatge corporativa, organització de l’administració electrònica, comunicacions a les xarxes socials, la supervisió de la web municipal, l’agutzil telemàtic i l’aplicació mòbil de l’ajuntament d’Alcover, com també el responsable de la publicació del butlletí municipal.

Per altre banda també és el responsable de l’àrea de premsa de l’ajuntament i el responsable de relacionar-se amb els diferents mitjans de comunicació del territori.

També li correspon la gestió integral de la coordinació i promoció d’Alcover Ràdio.

Regidoria de Turisme:
Com a Regidor de l’àrea de “turisme”, amb les atribucions referents a informar, assessorar i difondre l'oferta turística de la vila posant tots els recursos del municipi a l'abast dels ciutadans i ciutadanes del poble i de tots aquells que el visitin perquè puguin conèixer i gaudir del seu patrimoni històric, cultural i natural. En aquest sentit li correspon la gestió i promoció del Museu Municipal d’Alcover i la promoció sostenible de l’entorn de la Vall del riu Glorieta.

AddThis Social Bookmark Button