Ajuntament Alcover

Ajuntament > Composició del Consistori > Sra. Carla Miret Llorca
Sra. Carla Miret Llorca
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la
2a Tinent d’Alcalde
Regidora de Governació, Via Pública, Hisenda, Fira de Bandolers, Participació Ciutadana i Comerç
Alcoverencs pel Canvi

Regidoria de Governació:

Com a Regidora de l'àrea de "Governació", amb totes les atribucions pròpies en el que es refereix a la vigilància municipal, coordinació i organització d'aquest servei, així com de les relacions amb el Cos dels Mossos d'Esquadra, Bombers de la Generalitat, Agents Rurals i Protecció Civil i la següent coordinació amb el cos de Vigilància municipal.
També li correspon l'actualització permanent, gestió i execució del Document Únic de Protecció Civil Municipal (DUPROCIM) l'eina que unifica i agilitza els diferents plans d'emergència en cas de ser activats.

Regidoria de Via Pública:

Com a Regidora de l'àrea de "Via Pública" amb totes les atribucions pròpies sobre protecció civil, seguretat ciutadana, regulació de la via pública, regulació del trànsit, circulació i aparcament. També se li assigna les atribucions sobre matèria d'infraccions i multes relatives a l'ordenança de trànsit; així com tot el relatiu a ocupació de la via pública. Igual com el responsable de la reducció de barreres arquitectòniques i el coordinador de l'estudi d'itineraris per la gent amb mobilitat reduïda.

Regidoria d'Hisenda:

Com a regidora "d'Hisenda", amb les atribucions sobre intervenció, política fiscal, finances, patrimoni, inspecció tributaria, elaboració i seguiment del pressupost municipal, coordinació de despeses i pagaments, comptes, balanços i relacions econòmiques en general.

Regidoria de Fira de Bandolers:

Com a regidora "de Fira de Bandolers" amb les atribucions sobre l'organització, la coordinació i la difusió d'aquest esdeveniment que aglutina sobre un mateix paraigua, el bandolerisme, el renaixentista, les muntanyes de Prades i el patrimoni etnogràfic d'Alcover.

Regidoria de Participació Ciutadana:

Com a Regidor de l'àrea de "Participació Ciutadana", crear i impulsar els mecanismes necessaris per a incentivar i estimular la participació i la implicació dels alcoverencs en diferents iniciatives i propostes d'interès públic. També li correspon la gestió dels pressupostos participatius d'Alcover, un mecanisme de participació i gestió del municipi, mitjançant el qual els veïns poden decidir de forma directa sobre la destinació de part dels recursos municipals.

AddThis Social Bookmark Button