Ajuntament Alcover

Ajuntament > Composició del Consistori > Sra. Carme Sánchez Jerez
Sra. Carme Sánchez Jerez
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la
Regidora de Medi Ambient i Esports
Alcoverencs pel Canvi

Regidoria de Medi Ambient:

Com a Regidor de l’àrea de “Medi Ambient”, amb totes les atribucions referents al foment de valors i actituds mediambientals així com amb totes les atribucions tant de tràmit com de caràcter definitiu en matèria d’activitats sotmeses a la intervenció integral de l’administració ambiental. També li correspon la direcció de la Deixalleria Municipal, de la EDAR urbana i la EDAR del polígon industrial.
Responsable de totes les iniciatives de protecció i valorització del nostre entorn natural i més concretament de les sorgides des de la finca municipal Mas de Forés.
I també la responsable de la construcció i la següent posada en marxa del centre de generació d’aigua calenta sanitària amb Biomassa, per tal d’abastir a diferents edificis públics

Regidoria d’Esports:

Com a Regidora de l’àrea “d’Esports”, amb totes les atribucions sobre organització, competició i promoció de l’activitat esportiva en general. El funcionament i gestió de les diferents instal·lacions esportives públiques municipals, així com el seu manteniment i conservació. I la relació i col·laboració entre les entitats esportives existents o de nova creació.
 

Currículum

Registre d'interessos

AddThis Social Bookmark Button