Ajuntament Alcover

Ajuntament > Composició del Consistori > Sra. Marta De Lucas Torrell
Sra. Marta De Lucas Torrell
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la
Regidora d'Educació, Alcover Funciona i Joventut
Alcoverencs pel Canvi

Regidoria d’Educació:

Com a Regidora de l’àrea “d’Educació”, amb totes les atribucions pròpies sobregestió i administració de les competències municipals en matèria d'educació. Contribuint amb la qualitat de l'educació promovent la millora de l'èxit escolar treballant en la promoció de la igualtat d'oportunitats.

Per tal d'assolir aquests objectius es gestionen les competències municipals en matèria d'educació i es participa amb altres administracions en la planificació educativa, per tant corresponent a la regidoria:

  • La direcció de la Llar d’Infants Xiu Xiu, l’Escola d’Adults d’Alcover i l’Escola Municipal de Música.
  • Així com la coordinació d’aquests centres amb l’Escola Pública Mare de Déu del Remei i l’Institut Fonts del Glorieta.
  • Elaboració d’ajuts educatius i beques als estudiants alcoverencs com també als centres educatius i l’execució d’aquests.
  • La presidència del Consell Escolar Municipal.

Regidoria d’Alcover Funciona:

Com a Regidora responsable de l’àrea d’“Alcover Funciona”amb totes les atribucions pròpies sobreles polítiques adreçades a impulsar el desenvolupament econòmic d’Alcover. Amb l’objectiu de contribuir a millorar la inserció laboral dels treballadors/es del poble, reduir la taxa d’atur, la creació d’ocupació i la creació i consolidació d’empreses que generin noves oportunitats pel territori.

També és la responsable de gestionar diferents cursos ocupacionals teoricopràctics a través de diferents programes públics o privats.

I també correspon a la regidoria la relació amb el Pacte Camp de Valls Parc Industrial de l’Alt Camp instrument de promoció econòmica, fruit d’un pacte estratègic signat pels ajuntaments amb els polígons industrials més importants de l’Alt Camp; els agents econòmics i socials del territori; i empreses de sectors estratègics.

Regidoria de Joventut:

Com a Regidora de “Joventut”, amb totes les atribucions pròpies sobre la promoció juvenil, activitats juvenils i direcció del Punt d’Informació Juvenil. L’organització d’esdeveniments i actes lúdics adreçats majoritàriament a la joventut del poble. L’organització del Parc Infantil de Nadal, així com la relació i col·laboració les entitats juvenils i la gestió de l’Hort dels Joves. I l’encarregada de realitzar les polítiques relacionades amb el Pla de Joventut per tal de millorar el nivell d’autoorganització dels joves.

Regidoria de Comerç:

Com a Regidor de l'àrea de "Comerç", amb totes les atribucions pròpies en relació a la promoció i reactivació del comerç local, la direcció de les seves campanyes i les relacions amb les organitzacions de botiguers i entitats relacionades amb el comerç.

AddThis Social Bookmark Button