Ajuntament Alcover

Ajuntament > Composició del Consistori > Sr. Josep Barberà Garcia
Sr. Josep Barberà Garcia
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la
Regidor de Serveis, Medi Rural i Camins i Urbanitzacions
Alcoverencs pel Canvi

Regidoria de Serveis:

Com a regidor de “Serveis” amb totes les atribucions sobre serveis municipals d’abastiment d’aigua potable, instal·lacions hidràuliques, captacions d’aigua, clavegueram, enllumenat públic, jardineria, arbrat i mobiliari urbà, manteniment i conservació dels magatzems municipals, cementiri, tanatori, i també la gestió del mercat setmanal.

Regidoria de Medi Rural i Camins:

Com a titular de la Regidoria de ”Medi Rural i Camins” se li atribueixen les competències per a la creació, manteniment i conservació dels camins municipals, així com de les relacions i polítiques adreçades al món rural i, més específicament, al sector primari dintre del nostre àmbit municipal. Coordinació amb els sindicats agraris per tal de defensar els drets i les reivindicacions ocasionades en aquest sector.

Regidoria d’Urbanitzacions:

Com a regidor d’“Urbanitzacions” se li atribueix les competències de mantenir contactes directes i amb tots els òrgans gestors de les urbanitzacions així com promocionar les relacions amb les diferents urbanitzacions del poble. El responsable del suport i assistència tècnica en tot el procés de regulació d’aquests nuclis disseminats. I el coordinador del manteniment i millora dels accessos a aquestes.

AddThis Social Bookmark Button