Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

L'espectacle familiar Una poma, un pomer de la Cia. De Paper omplirà el Convent de les Arts de música, dibuixos i titelles

El Convent de les Arts d'Alcover serà l'escenari, diumenge 28 d'abril a les 17h, de l'espectacle de música, dibuixos i titelles Una poma, un pomer de la Cia. De Paper. Aquest és un espectacle recomanat a partir d'un any.

La proposta ens descobreix l’Aran que ha clavat queixalada a una poma i a dins hi ha trobat un petit tresor; una llavoreta espavilada que, amb l’ajuda de la terra i la pluja, ha aconseguit fer treure el cap a un parell de fulles tendres. Les fulles, juganeres, després d’un llarg camí d’aventures, es convertiran en un preciós pomer amb pomes boníssimes. 

Una poma, un pomer, és un espectacle fet de papers, cartrons, dibuixos, llibretes i cançons populars. Ens acosta al cicle de la vida i a l’increïble món de les plantes, ple de sensibilitat i intel·ligència vegetal. Pintat i arranjat amb delicadesa i sense presses, per fer gaudir als infants dels petits detalls i de la poesia de les coses senzilles. Compta amb la música en directe de la Núria Lozano, els titelles i la manipulació del dibuixant Joan Alfred Mengual i la direcció del vallenc Eudald Ferré.

En el marc de l'escola de l'Espectador, aquest dimecres 24 d'abril, alumnes de l'Escola Mare de Déu del Remei han gaudit del taller fem titelles de paper amb els membres de la Cia. De Paper on han descobert alguns dels protagonistes de l'espectacle 'Una poma, un pomer'.

Les entrades es poden comprar anticipadament a la Casa de Cultura Ca Cosme d’Alcover, a través del web www.conventarts.cat i a la taquilla del Convent de les Arts des d’una hora abans de l’inici del concert. El preu és de 6€ en l’entrada general i de 4€ si es disposa del Carnet del Convent de les Arts. L’espectacle forma part dels abonaments Petits & Grans i General.

Fotografia: Xavier Loncà

 

 

AddThis Social Bookmark Button