Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

3a cursa-caminada al Niu de l'Àliga d'Alcover: 14 km d'esport, salut i solidaritat

El proper 5 de maig arriba la 3a edició de la cursa-caminada al Niu de l'Àliga d'Alcover organitzada pel Centre d'Atenció Primària (CAP) d'Alcover amb la col·laboració de l'Ajuntament. S'han habilitat dues modalitats de circuit: tant la cursa com la caminada compten amb un recorregut de 14 km per un entorn natural únic com és la Vall del Glorieta al peu de les Muntanyes de Prades. 

Aquesta cursa amb finalitat solidària a favor de Càritas Alcover donarà el tret de sortida a partir de les 9:15h del matí. El punt de partida i de finalització de les curses i la caminada és el Carrer de les Rodes (davant del Pavelló Municipal).

Pel que fa a les inscripcions, que estan obertes fins el 30 d'abril, es poden fer de manera presencial al Centre d'Atenció primària d'Alcover o via internet www.athleticevents.net. El preu de la inscripció oscil·la entre els 12€ i els 15€ depenent de la modalitat escollida. A cada participant se li farà entrega d'una bossa amb una samarreta tècnica i avituallament. Al finalitzar la cursa es durà a terme una botifarrada per a tots els inscrits.

Inscripcions

 

 

 

AddThis Social Bookmark Button