Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

Sant Jordi 2019: espectacles infantils, musicals, recitals i les tradicionals parades de llibres i roses

Una desena d’actes culturals i festius s’han organitzat al voltant de la festivitat de Sant Jordi a Alcover.

El 12 d’abril es va fer la presentació del llibre Oriol Junqueras. Fins que siguem lliures de l’autor Sergi Sol. Aquest acte va donar el tret de sortida als actes de Sant Jordi. Org: ERC Alcover.

Dimarts 23 d’abril, dia central de la festivitat, la plaça Nova i els carrers de la vila s’ompliran, durant tota la jornada, de les tradicionals parades de libres i de roses. A la tarda, a partir de les 16:30h, el gegant Pere Voltor anirà a recollir els infants a la sortida de l’escola per acompanyar-los en cercavila, fins la plaça Nova, per gaudir d’un berenar. A les 17h, Ca Cosme acollirà l’acte cultural del col·lectiu de Dones amb la lectura de fragments del llibre Cròniques de la veritat oculta de Pere Calders, i de l’esquetx teatral i actuació de la Coral Estela.

A les 17:30h, la plaça Nova serà l’escenari de l’actuació musical a càrrec de Premium Actors i l’Escola d’Arts Escèniques. Mitja hora més tard, a les 18h, s’ha organitzat l’espectacle per a tots els públics Bastian, adaptació de la llegenda de Sant Jordi. A les 19h, es durà a terme un recital de música catalana amb la soprano Miracle Seguí. I finalment, a les 20h, per cloure els actes centrals de la festivitat de Sant Jordi, els Xiquets d’Alcover faran la seva actuació castellera.

Diumenge 28 d’abril, i per posar punt i final al Sant Jordi 2019 alcoverenc, es farà l’entrega de premis del concurs de Sant Jordi de la Biblioteca Municipal a les 12h.

AddThis Social Bookmark Button