Ajuntament Alcover

Comunicació > Notícies

El Convent de les Arts d'Alcover es beneficia de l'1,5% Cultural del Ministeri de Foment

El Convent de les Arts d'Alcover és un dels equipaments culturals i de creació artística que comptarà amb la injecció de pressupost per part del Ministeri de Foment. Aquesta actuació s'ha aprovat, aquest dimecres 13 de març, en la Comissió Mixta de 1,5% Cultural, una convocatòria d'ajudes per a la conservació i enriquiment del patrimoni històric.

El Ministeri de Foment subvenciona el 68% d'aquesta actuació, amb un cost total que ascendeix a prop de 120.000 euros. Aquesta consisteix en l’adequació d'una sala que permetrà que els artistes que realitzen residències artístiques en aquest equipament, puguin descansar sense trencar el procés creatiu; fins ara un servei inexistent.

L'atorgament d'aquest ajut, segons el regidor de cultura de l'Ajuntament d'Alcover, Martí Yebras, és una molt bona notícia pel nostre equipament. Pot ser clau per ampliar l’oferta d'activitats: de residències artístiques, d'estades educatives i de creació en totes les disciplines artístiques i permetre que el Convent pugui accedir a altres tipus d'ajuts a les que ara no es té accés, entre elles les adreçades a Centres de Creació. Permetrà donar un pas més cap el proposat en el projecte original.


Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button