14maig2021

Ajuntament Alcover

L’Ajuntament adquireix el seu 1r vehicle 100% elèctric i aposta per l’energia sostenible

L'Ajuntament d'Alcover ha adquirit el seu primer vehicle 100% elèctric que el destinarà al servei d'aigües i diferents tasques de la brigada municipal, ja que aquest servei compleix amb les necessitats d'un vehicle d'aquestes característiques: és indicat per trajectes curts, de no gran distància . El vehicle és una Renault Kangoo amb una autonomia de 220km.

L'Ajuntament d'Alcover està conscienciat en reduir la contaminació, tal i com ha estat actuant amb altres accions que beneficien el medi ambient (canvi d'il·luminació publica led, projecte de la nova central de biomassa, instal·lació de punt de recàrrega elèctric....) i  vol conscienciar a la població que el futur passa per les energies renovables, més netes, ecològiques i sostenibles.

Pròximament s'instal·larà pròximament, coincidint amb la reurbanització del nou passeig de l'Estació, un punt de recàrrega de vehicles elèctrics que s'ubicarà a la zona del Portal. L'objectiu és posar facilitats per a l'adquisició d'aquest tipus de vehicles, donar servei als que ja existeixen i ser un punt d'atracció per a tots els turistes que organitzen les seves estades en funció dels punts de recàrrega establerts al llarg del territori.

 


Noticies Relacionades:

 

AddThis Social Bookmark Button