Ajuntament Alcover

Àrees Temàtiques > Pressupostos Participatius > Pressupostos Participatius 2018 > Nou espai per a serveis públics per als espectadors del camp de futbol

Nou espai per a serveis públics per als espectadors del camp de futbol

 63 Vots

Dotar d'un espai necessari per a poder donar un millor servei als espectadors del camp d'esports municipal Kiko Casilla

L'objecte de la proposta per a participar als pressupostos participatius 2018 que convoca l'Ajuntament d'Alcover és el dotar d'un espai necessari per poder donar un millor servei als espectadors del Camp d'Esports Municipal Kiko Casilla.

Actualment els serveis públics del camp estan molt allunyats de la zona reservada per a espectadors, d'aquesta manera un espectador que necessita utilitzar els serveis públics ha de caminar més de 100 metres i passar per la zona reservada per a jugadors, tècnics i arbitres.

Amb aquesta proposta el que es pretén es instal·lar tots els serveis que utilitza l'espectador el més propers a la graderia, que és l'espai reservat per a ells. D'aquesta manera s'aconsegueix tenir separats aquests serveis de la zona reservada per als esportistes i alhora eliminar qualsevol risc de confrontació entre afició i jugadors.

La construcció es basa en la instal·lació d'un mòdul prefabricat que tindria al seu interior uns serveis públics i un petit bar per a donar servei als espectadors. Junt a la seva instal·lació s'haurien de contemplar la construcció de les escomeses d'aigua, electricitat i connexió a la xarxa de clavegueram.

El mòdul a instal·lar tindria aproximadament uns 10x5metres.

 

   
 

  Ubicació: Camp d'esports municipal Kiko Casilla

 

  Àmbit: Esports

 

Cost aproximat: 15.000€

   

 

 

AddThis Social Bookmark Button

Escrutini dels Vots - Pressuposots Participatius 2018