Ajuntament Alcover

Comerç local

Alcover disposa d'un important teixit comercial amb una extensa oferta de productes i serveis.

Des d'Alcover Funciona es vol potenciar i facilitar el comerç local i de proximitat, ja que el comerç alcoverenc és un dels motors econòmics del municipi.

Aquest permet dotar-nos de la comoditat de tenir allò que necessitem al costat de casa i alhora esdevé un generador de llocs de treball, un dinamitzador local i un cohesionador social.

Aquest espai vol ser una guia oberta de tots els comerços i establiments d'Alcover, però també ha de ser l'eina imprescindible per buscar la informació relacionada amb l'obertura de nous comerços i facilitar els tràmits electrònics necessaris per gestionar una nova activitat.

A més també hi podreu consultar les diferents campanyes de promoció del comerç local així com trobar més informació sobre el mercat setmanal i d'altres mercats ocasionals que s'organitzen com el Mercat de mà i d'intercanvi.

Perquè Comprar a Alcover

Comprar a Alcover significa productes de proximitat, que aporta un coneixement més directe de la procedència dels productes (Garantia de Seguretat i Qualitat)
• Un consum mediambiental més sostenible reduint els costos energètics de transport de productes procedents d'altres zones més allunyades
• Contribueix al desenvolupament i creixement d'Alcover
• Afavoreix l'activitat física, les relacions personals, l'economia local i la responsabilitat social.
• Contribueix a reduir residus, gràcies a la possibilitat d'adquirir productes sense envasos i no manufacturats
• Són negocis de veïns i veïnes que donen feina a altres veïns i veïnes
• El comerç local és especialitzat, variat i de qualitat
• Evita desplaçaments innecessaris reduint la contaminació dels vehicles.
AddThis Social Bookmark Button

Entitats Col·laboradores