Ajuntament Alcover

Què és el Parc Industrial de l’Alt Camp - Camp de Valls

L'ajuntament d'Alcover forma part del Camp de Valls – Parc Industrial de l’Alt Camp que és un instrument de promoció econòmica, fruit d’un pacte estratègic signat pels ajuntaments amb els polígons industrials més importants de l’Alt Camp i del seu entorn; els agents econòmics i socials del territori; i empreses de sectors estratègics.

El Camp de Valls – Parc Industrial de l’Alt Camp constitueix una de les àrees industrials més grans del Camp de Tarragona (704,4 ha), amb una important concentració d’empreses de diversos sectors de llarga tradició empresarial.

Al seu entorn s’han desenvolupat diversos polígons industrials que, en conjunt, conformen una oferta industrial molt important i significativa a Catalunya.
El Polígon Industrial de Valls representa gairebé el 50% del sòl industrial del Camp de Valls, amb 351,9 ha. L’altre 50% de sòl industrial es troba als polígons dels municipis més grans de la comarca: el Pla de Santa Maria (119 ha), Alcover (55,27 ha), Alió (42,7 ha), Vallmoll (40 ha), Vila-rodona (37,5 ha), etc.

El Pacte Camp de Valls – Parc Industrial de l’Alt Camp pretén unificar esforços encaminats a la captació d’inversions i a la promoció dels polígons industrials adherits i als municipis al qual pertanyen. Amb una sola trucada, amb una sola gestió, el Camp de Valls ofereix a l’inversor totes les facilitats perquè instal·li la seva empresa al Camp de Valls – Parc Industrial de l’Alt Camp.

Objectius:

• Afavorir la competitivitat de les empreses.
• Potenciar i millorar els serveis i les infraestructures dels polígons industrials.
• Promocionar el sòl industrial disponible per a la captació d’inversions.
• Potenciar el talent, la formació, la creativitat i la innovació.
• Fer del Camp de Valls – Parc Industrial de l’Alt Camp una marca industrial de referència internacional.

 

 

AddThis Social Bookmark Button

Entitats Col·laboradores