Ajuntament Alcover

Oportunitats Turístiques

Amb l'objectiu de definir les oportunitats turístiques que pot oferir el nostre municipi, Alcover Funciona contacta amb el servei d'assistència municipal de la Diputació de Tarragona per tal de realitzar una anàlisi de l'activitat turística del municipi.

Per aquesta raó la Fundació del Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya vinculat a la Facultat de Turisme i Geografia de la Universitat Rovira i Virgili ha realitzat l'estudi: Recomanacions Estratègiques pel Turisme d'Alcover.

En aquest estudi s'han identificat els eixos estructurals sobre els quals haurà de desenvolupar-se l'activitat Turística d'Alcover en els pròxims anys.

Per dur a terme l'estudi s'ha realitzat una anàlisi de la situació actual del turisme a Alcover, sintetitzant la diagnosi i actualitzant documents de planejament realitzats anteriorment. L'objectiu final és definir les línies estratègiques més adequades pel municipi definint un model turístic que faciliti la participació dels agents locals, contribueixi a una millor diversificació de l'economia local, potenciï les activitats existents generant experiències i que s'emmotlli a les expectatives de les persones que viuen al municipi.

Consulta l'estudi

 

 

 

AddThis Social Bookmark Button

Entitats Col·laboradores