Ajuntament Alcover

Formació Ocupacional

Des d'Alcover Funciona es vol ajudar a la inserció laboral a través de la millora de la qualificació de les persones desocupades. Per aconseguir aquest objectiu AF ofereix diferents cursos ocupacionals teoricopràctics a través de diferents programes públics o privats que ho permeten.

L'ajuntament d'Alcover és un Centre col·laborador del Servei d'Ocupació de Catalunya SOC, permetent-l'hi realitzar cursos subvencionats al 100% per les persones amb desocupació, mitjançant els diferents programes formatius que ofereixen: FOAP, MARMI...

A més, des d'Alcover Funciona també s'imparteixen cursos subvencionats per altres organismes, com: Criteria, IDFO-UGT, Consells comarcals o el mateix Ajuntament d'Alcover.

L'Ajuntament d'Alcover disposa del certificat de la norma ISO 9001:2015 que és la demostració de qualitat dels serveis que ofereixen
La part teòrica de tots els cursos s'imparteixen a l'edifici municipal Casa de Cultura Ca Cosme que compta amb els espais imprescindibles i corresponentment homologats i les pràctiques es realitzen en diferents equipaments i emplaçaments de titularitat municipal (mas de Forès, escola Mare de Déu del Remei....)

 

AddThis Social Bookmark Button

Entitats Col·laboradores