Ajuntament Alcover

Polígon Industrial Roques Roges

alt

L'activitat industrial representa un pes important en el desenvolupament econòmic del nostre territori, per aquest motiu l'Ajuntament d'Alcover treballa per consolidar, mantenir i promocionar la situació del polígon industrial Roques Roges, amb la finalitat de contribuir en dinamitzar-lo com un espai potent econòmic que generi més llocs de treball, captar noves inversions i donar confiança a les empreses que ja hi són.

El polígon industrial Roques Roges d'Alcover està situat al pk 23 de la carretera C14 Salou-Ponts (Salou-Montblanc), a banda i banda de la carretera i comunicades per un pas elevat. El seu emplaçament permet un excel·lent accés entre les principals vies de comunicació, com l'AP2 i AP7, el port de Tarragona, l'estació de tren d'alta velocitat del Camp de Tarragona i l'aeroport de Reus.

Treballem per garantir que les empreses que escolliu Alcover per desenvolupar la vostra activitat, hi trobeu l'acollida i serveis necessaris per treballar-hi amb comoditat i les condicions que afavoreixin la vostra competitivitat i resultats.

AddThis Social Bookmark Button

Entitats Col·laboradores