30juliol2021

Ajuntament Alcover

Alcover s'ha sumat al Dia Internacional de la Dona amb diverses activitats

Alcover es suma, un any més, als actes organitzats amb motiu del Dia Internacional de la Dona que es celebra el 8 de març. El passat divendres 3 de març el Cercle d'Amics va ser l'escenari de l'actuació musical i teatral dels alumnes del taller de teatre de l'Escola d'Adults. Aquest dimarts 7 de març, a les 18h a la Casa de cultura Ca Cosme, han continuat els actes commemoratius amb la lectura del manifest del Dia de la Dona i el desplegament del mural elaborat pels alumnes del taller de dibuix i pintura.

Per altra banda, dimecres 8 de març a les 18h la Plaça Nova va ser l'escenari d'una concentració organitzada pel Casal Popular La Bretxa i l'Assemblea de Joves d'Alcover. 

Finalment, divendres 10 de març a les 21h, el Museu d'Alcover amb la col·laboració de l'EMMA, va preparar una vetllada literaria i musical protagonitzada només per dones, de diferents edats, formació, professions,etc... però totes elles amb un nexe comú, alcoverenques. I amb l'objectiu de retre homenatge a tantes i tantes dones artistes oblidades. Es recitaren poemes de Maria Domènech, María Ferré i Maria Teresa Llorenç. Mentre que les concertistes representaren un interessant  repertori de diferents peces que elles mateixes van escollir per a l’ocasió. L’acte finalitzà  amb un sopar fred a Ca Batistó. Aquest és el tercer acte organitzat amb motiu del 50è aniversari d'aquest equipament cultural.

Noticies Relacionades:

AddThis Social Bookmark Button