Ajuntament Alcover

El Poble > Festes

Nits a la Fresca

“Nits a la fresca” és una activitat d’estiu promoguda per l’Ajuntament d’Alcover on el cine, el teatre i la música i la gastronomia en són els protagonistes. Tots els dijous del mes de juliol i els de mig agost, aprofitant les altes temperatures de l’època, es convida a sortir al carrer i gaudir de la fresca amb altres veïns.

Les places principals de la vila es converteixen en sales de cine on es projecten pel·lícules per a tots els públics. Els racons més acústics i encantadors són els més indicats per celebrar concerts de rock, pop, jazz o música tradicional. Aquests espais també són aptes per a l’especial oferta de teatre que realitzen grups de gran nomenada i locals.
 
A partir del 2018 les nits a la fresca es converteix en el Festival Terra de Bandolers que combina música i gastronomia del barroc amb rutes per l'entorn urbà i natural. Un cicle que pretén complementar i desestacionalitzar la Fira de Bandolers per fer-la extensiva en altres moments de l’any. Els visitants podran endinsar-se en els segles XVI i XVII a través dels indrets que respiraven bandolerisme; els mateixos indrets que serviran d'escenari de les diferents propostes culturals: el Convent de les Arts, l'església Vella, l'ermita del Remei, el Museu i la plaça Nova.
 
 
AddThis Social Bookmark Button